Tietoja meistä

1logo

Historia

Palkintoalan erikoisliike Laatupalkinto sijaitsee Tampereen keskustassa Kalevan puistotiellä. Liikkeen alkuperäinen perustaja on  Seppo Tossavainen, joka perusti liikkeen Sammonkadulle palattuaan Suomeen. Seppo Tossavainen on tuttu urheiluväelle työskenneltyään monet vuodet Ruotsissa muun muassa  erilaisissa tehtävissä RSKL:ässä sekä urheilujuttuja tekevänä suomenkielisenä radiotoimittajana Radio Tukholmassa. Laatupalkinto seisoi samoilla sijoillaan Sammonkadulla  vuodesta 1997 alkaen, kunnes 2023 tuli muutto uusiin tiloihin ajankohtaiseksi ja nykyään meidät löytää edelleen Kalevasta, nykyään osoitteesta Kalevan Puistotie 11.

Valikoima ja palvelut

Myymälästä ja verkkokaupasta löytyy palkinnot  ja mitalit kaikkeen palkitsemiseen. Lajipatsaat, lautaset ja lasiset erikoispalkinnot kuuluvat valikoimiimme. Meillä on laadukas kaiverruspalvelu, kaiverramme palkintojen, laattojen ja mitalien lisäksi esimerkiksi nimikylttejä tai asiakkaidemme omiin tuotteisiin, kuten lahjapuukkoihin tai kirveisiin.

Myymämme palkinnot ovat osin itse suunniteltuja ja valmistettuja. Pokaalien kokoonpano tehdään pääasiassa itse, joten tiedämme, mitä myymme.

Tuomme maahan maailman johtavien valmistajien palkintoja ja voimme ilolla todeta, että meillä on hyvät henkilökohtaiset suhteet Euroopan parhaisiin palkintoalan yrityksiin, joten aina, kun palkintoalalla tapahtuu, me olemme siitä tietoisia. Kun suunnittelemme mallistoja tai teemme hankintoja maailmalta, otamme huomioon eri lajien sesongit. Olemme varautuneet siihen, että oli lajisi lähes mikä tahansa, niin lajikohtaisia palkintoja on saatavilla. 

Kenelle tuotteemme ovat

Palkintoja on aivan varmasti kaikkiin budjetteihin, meiltä löydät pikkurahalla mukavan muiston vaikka perheen kesken heitettävään tikkakisaan tai kivan tsempparipalkinnon oman joukkueen junnuille. Jos taas tilanne vaatii isoja  Exclusive palkintoja arvokkaisiin palkitsemisiin niin nekin löytyvät meiltä. Olemme toimittaneet palkintoja myös isoihin, kansainvälisiin tapahtumiin ja toimitusvarmuudesta meidät tunnetaan.

Palvelulupaus

Meillä uskotaan palveluun. Autamme sinua kaikessa missä voimme. Saat meiltä henkilökohtaisen palvelun ja voit ottaa yhteyttä meihin, kun tilanteesi niin vaatii. Tarvittaessa toimitamme tilaamasi tuotteet suoraan tapahtumapaikalle, joten sinun ei tarvitse kuluttaa omaa aikaasi tavaran noutoon ja kuljetusten suunnitteluun. Mikään tilaisuus ei ole meille liian pieni tai liian suuri. Jokaisella on oikeus saada hyvää palvelua.

Toimitusvarmuus

Se on meille kunnia-asia, joten pidämme sen, minkä lupaamme ja vielä vähän enemmänkin. Asiakkaanamme et joudu tilanteeseen, että palkitsemisen hetkellä sinulla ei ole mitään voittajalle ojennettavaksi. Me haluamme palkita kanssasi!

Me

Ja sitten vielä sananen siitä, keitä me Laatupalkinnon taustalla olemme. Olemme vannoutuneita harrastajia, penkkiurheilijoita, olemme koiraihmisiä, olemme kissaihmisiä, olemme autoharrastajia ja meitä näkeekin paljon erilaisissa tapahtumissa vuoden mittaan. Laatupalkinto ei ole meille vain työ, se on asenne - tahto pitää yllä yrityksen hyvää mainetta ja elää sen mukaan, että nimi velvoittaa.

Terveisin Ari-Pekka ja Anna-Maria

Oli lajisi mikä tahansa, meidän lajimme on palkitseminen - Onnistumisen hetkiin!

met